Team

Wij van CoMed praktijk Oirschot helpen u graag. Hieronder ziet u het huidige team van medewerkers dat voor u klaarstaat.

Maak kennis met onze huisarts(en), doktersassistenten en andere medewerkers.

Onze medewerkers

Sjef

Huisarts
aanwezig maandag, woensdag, vrijdag

Bjorn

Huisarts
aanwezig dinsdagochtend

Annelies

Praktijkondersteuner Somatiek

Huisartsen

We maken gebruik van een team van waarnemende huisartsen die op wisselende dagen verbonden zijn aan de praktijk.

Werken bij Co-Med

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Stuur een mailtje naar hr@co-med.nl.

Verpleegkundig specialist of Physician Assistant (m/v) 32-38 uur

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een organisatie die door heel Nederland opereert en dus ook bij jou in de buurt? Hou je van innovatie en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou?

Per direct zijn wij voor op zoek naar een (bij voorkeur) ervaren Verpleegkundig specialist of Physician Assistant (m/v) voor 32 – 38 uur per week voor onze praktijken in Brabant.

Klik hier voor de volledige vacature!

Ervaren doktersassistent 24 – 32 uur

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een innovatieve organisatie? Wij doen de dingen net ietsje anders. Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou?

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren doktersassistent (m/v) voor 32 uur per week voor de regio Oirschot.

Klik hier voor de volledige vacature!

Ervaren doktersassistent 32 – 38 uur

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een organisatie die door heel Nederland opereert en dus ook bij jou in de buurt? Hou je van innovatie en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een doktersassistent voor 32 – 38 uur per week voor onze locaties in Noord-Brabant.

Klik hier voor de volledige vacature!

Huisarts (uren in overleg)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een bedrijf dat in heel Nederland opereert? Dat innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij huisarts en wil je de zorg dragen over patiënten in je praktijk maar niet hoeven om te kijken naar de regelkant van een eigen praktijk? Dan hebben wij de baan voor jou. Dit kan op basis van een loondienstverband of een waarneemovereenkomst.

Wij zijn op zoek naar een Huisarts voor het liefst 24 uur per week voor onze praktijk in regio Oirschot/regio Brabant. Maar de uren zijn in overleg.

Klik hier voor de volledige vacature!